Aanbod

Elke behandeling is een samenwerkingsvorm tussen verschillende bewustzijnsvelden op basis van gelijkwaardigheid.


Wie ben jij als fijngevoelig mens in een wereld die zo overweldigend kan zijn? Waar sta je en wat voel je? Is dat wat je voelt werkelijk van jou of neem je alles "waar" wat niet uitgesproken wordt? 

Als zelf fijngevoelig mens heb ik mijzelf na een traumatische jeugd opnieuw moeten leren leven en liefhebben. Dat is niet altijd gemakkelijk geweest maar het wel geresulteerd dat ik stees meer weet hoe het is om je eigen kompas te volgen. Hoe dat voelt en hoe je dat kunt herkennen. Als fijngevoelig mens krijg je al snel een stempel van ADD, ADHD, Autisme. Maar wat als het allemaal toch net even anders in elkaar steekt? Wat als jij simpelweg de nieuwe generatie bent van een wereld waarin gevoeld mag worden? 

Bij mij is er een ruime keuze aan behandelingen. Ik wil dit graag laagdrempelig houden voor hen met een kleine beurs. Omdat ik niet bij een vereniging (bewuste keuze) ben aangesloten wordt niets van mij vergoed. Maar omdat de wachtlijsten van het GGZ eindeloos lang zijn en er niet altijd een juiste behandeling wordt toegepast, wil ik daar graag keus in geven voor hen die opzoek zijn naar "een andere manier" 

Er is veel mogelijk. En het is elke keer weer afstemmen wat er nodig is. Ik werk 1 op 1 maar kan ook ingezet worden als gezinsondersteuner wanneer het allemaal even teveel is geworden. Mijn expertise zit hem in het snel doorzien waar de kink in de kabel zit en daarbij de behandeling op aanpassen. Dit eventueel in samenspraak met andere behandelaren (in mijn eigen netwerk of daarbuiten) en gemeente. 
Omdat ik in het bezit ben van een AGB code kan er via PGB een behandeling ingezet worden. 

De kosten van een behandeling/sessie zijn 40 euro per uur (ex btw). Dus of je nu komt voor een gesprek, BARS, EMDR of systeemopstellingen. Online of telefonisch.  Het zit allemaal in het pakket. 

Mijn wens is, dat jij jezelf weer vindt, zoals ik mijzelf elke dag weer mag vinden in een werel die soms wat in de war lijkt te zijn. 

Meer info of het maken van een afspraak? stuur een mail naar justdeborah@outlook.com 

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.