Bars class

Ben jij er ook zo aan toe om een hele andere realiteit voor jezelf te creeren? Om je weer vrij te voelen en doen waar je gelukkig van wordt? Om los te komen van al die beperkende gedachtes?

Dan kan een Bars Class zeker een bijdrage zijn!

De BARS zijn energetische banen op het hoofd die je kunt activeren door ze zacht aan te raken. Daardoor gaat de energie stromen en kunnen blokkades loslaten in het lichaam.
Spanning van alle gedachten, ideeën, overtuigingen, beslissingen en emoties die je ooit hebt opgeslagen laten los en geven je weer toegang tot jouw WETEN. Het wist als het ware jouw harde schijf zodat er (weer) meer ruimte vrij komt voor JOU.

Tijdens deze class leer je de simpele tools van het geven van een Access Bars behandeling. Je ontvangt twee sessies en je geeft twee sessies.

Kinderen zijn ook zeer welkom

Na deze class ontvang je een certificaat van deelnamen, een kaart waar je alle punten van de handposities op vindt en een manual.

Na deze dag mag je deze behandelingen toepassen binnen je praktijk en op iedereen die wil!

Investering: 
300 euro bij de eerste keer (wereldwijd vastgesteld tarief)
150 euro bij herhaling
Kinderen tot 15 jaar deelname gratis

Heb je een "money issue"? Mail mij dan naar de mogelijkheden 


Prijs is incl koffie, thee, snacks en een kleine lunch (soep)

Meer info of aanmelden: klik hier voor het contactformulier

Are you ready to create?

PS: WIL JE GRAAG DAT IK EEN BARS CLASS BIJ JOU IN DE BUURT KOM GEVEN? STUUR MIJ DAN EEN MAIL VOOR DE MOGELIJKHEDEN. BIJ EEN OPKOMST VAN MINIMAAL 3 PERSONEN IS DE CLASS VOOR JOU GRATIS

Overige / Overige / Overige / Overige / Overige / Overige / Overige /