Bars class

De BARS zijn energetische banen op het hoofd die je kunt activeren door ze zacht aan te raken. Daardoor gaat de energie stromen en kunnen blokkades loslaten in het lichaam.
Spanning van allerlei gedachten, ideeën, overtuigingen, beslissingen en emoties die je ooit hebt opgeslagen laten los en geven je weer toegang tot jouw WETEN. Het wist als het ware jouw harde schijf zodat er (weer) meer ruimte vrij komt voor JOU.

Tijdens deze class leer je de simpele tools van het geven van een Bars behandeling. Je ontvangt twee sessies en je geeft twee sessies.

Na deze class ontvang je een certificaat van deelnamen (ben je officieel Bars Practitioner), een kaart waar je alle punten van de handposities op vindt en een manual.

Na deze dag mag je deze behandelingen toepassen binnen je praktijk en op iedereen die wil!

Ook neem ik tijdens deze class uitgebreid de tijd en ruimte om te werken met en aan jou.

Al met al een zeer complete dag waarin je niet alleen een prachtige techniek leert maar ook heel veel over jezelf, jouw systeem en hoe jij het voor jezelf anders kunt gaan doen

Investering:
300 euro bij de eerste keer (wereldwijd vastgestelde prijzen)
150 euro bij herhaling

Kinderen tot 15 jaar deelname gratis
* advies is kinderen vanaf 9 jaar ivm de lange dag 

Heb je een "money issue"? Laat het me weten. Er is altijd een mogelijkheid tot gespreide betaling.

Prijs is incl koffie, thee en snacks en lunch


Are you ready to choose a different reality

Meer info of aanmelden: klik hier voor het contactformulier


PS: WIL JE GRAAG DAT IK EEN BARS CLASS BIJ JOU IN DE BUURT KOM GEVEN? STUUR MIJ DAN EEN MAIL VOOR DE MOGELIJKHEDEN. BIJ EEN OPKOMST VAN MINIMAAL 3 PERSONEN IS DE CLASS VOOR JOU GRATIS

Overige / Overige / Overige / Overige / Overige / Overige / Overige /