ONLINE

ONLINE 

Slider / Poppy


Wil je graag een persoonlijk gesprek met mij? Gewoon omdat dat zo voelt? Omdat je behoefte hebt aan helderheid. Een luisterend oor. Inzicht in jezelf/situatie of  wat je motivatie ook is, dan is er altijd een mogelijkheid voor een online gesprek (via ZOOM). Hoe en Wat?


Je kunt mij een mail sturen via justdeborah@outlook.com met daarin de data en tijden die voor jou fijn zouden zijn om af te spreken. 
Wanneer we de afspraak gemaakt is, stuur ik jou een link naar de online omgeving. Ook als je nog nooit met ZOOM gewerkt hebt, is het heel simpel in te stellen (en gratis). Mocht het online evengoed nog een issue vormen dan is er altijd nog beeldbellen via whats app of lekker ouderwets telefonischInvestering?


75 euro per sessie  (Excl BTW)

Gemiddeld duurt een sessie 1 tot 1,5 uur.Wanneer een afspraak gemaakt is gelden de Algemene Voorwaarden voor het wijzigen cq annuleren. Meer informatie vind je bij de ALGEMENE VOORWAARDEN op de site.  

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.