ONLINE


Soms is het nodig dat er woorden gegeven worden aan dat wat je voelt. Je ervaart van alles in je systeem maar je krijgt het niet helder voor jezelf. Door dat het woorden krijgt, krijg je inzicht en kan het weer gaan stromen. 


Soms heb je gewoon nodig dat iemand jou die ruimte geeft waar je zo behoefte aan hebt. Dat er geluisterd wordt zonder oordeel. Die jou op dat moment volledig de vrijheid kan geven die je op dat moment nodig hebt om te komen waar je "moet" zijn. Soms kan je zo verdwaald raken in deze wereld, dus hoe fijn is het om alles weer even helder voor jezelf te krijgen.

De online sessies worden gedaan via ZOOM. Je krijgt na afloop de opnames zodat je altijd nog weer terug kunt luisteren wat er gezegd is. Soms gebeurt er veel tijdens een sessie en is logisch dat je niet alles onhoudt. 

Voor het maken van een afspraak mail je naar justdeborah@outlook.com

Geef daarin aan dat het om een online sessie gaat en geef gelijk (als het lukt) wat opties van dagen en tijden dat het jou uitkomt (ma tm vrij, avonduren ook geen probleem)


Investering?


65 euro per uur (ex BTW)


Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.