Soul & Essentie coaching

Een Essentie coaching sessie bij mij kan op verschillende manieren. Doordat niet ieder mens hetzelfde is, is ook niet iedere sessie hetzelfde.

Waarom een coaching sessie?

Je hebt het gevoel dat je vastloopt in je dagelijk leven. Je zit niet lekker in je vel en je hebt geen idee waar het vandaan komt en wat je er aan zou kunnen doen. Je hebt onverwerkte emoties en je weet niet hoe je hier bij moet komen. Hoe je alles een plekje moet geven.

Ik werk met verschillende technieken en maag vooral gebruik van de wijsheid van het lichaam. Ook werk ik met energy clearings.

Door mij af te stemmen op jouw frequentie, op jouw energie/lichaam, maak ik contact met die vergeten delen in jezelf. Samen gaan we kijken naar de blokkades die je hebt en wat jij nodig hebt om vrij te zijn hiervan. Welke overtuigingen en patronen zitten jou nog in de weg om het leven te leven die in overeenstemming is met wie jij nu werkelijk bent.

Ook geef ik advies op maat met betrekking tot voeding en beweging, maak ik gebruik van bloesem escenses en voedingssupplementen. Hierbij kan ik je een volledig pakket aanbieden waarmee je aan de slag kunt om jouw energie systeem weer helemaal gezond te maken. Een gezonde basis zorgt er voor dat je dieper kan gaan in jouw proces naar heling.

Herkenbare "klachten":

* burn out
* overgevoelig (hoog gewaar)
* moeite met emoties
* moeite met omgaan met energie van andere
* (vage) lichamelijke klachten die maar niet over lijken te gaan
* moeite met doorbreken van patronen/overtuigingen

Zit je middenin een rouwproces?

Rouw hoeft niet alleen te maken hebben met het overlijden van iemand. Dit kan ook komen voor komen bij een relatiebreuk/scheding of het verliezen van een baan. We komen in het leven allerlei soorten van verlies tegen. Toch is het verlies van een dierbare de meest voorkomende. Maar is jou ooit goed geleerd met verlies om te gaan? Of heb jij uberhaupt wel de ruimte gekregen om te rouwen om het verlies?

Vaak zitten we na het overlijden van een dierbare nog vol met vragen. Dit zorgt voor een stagnatie in het rouwproces. Dan kan een consult wellicht wat verlichting geven. Daarbij ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van (gestagneerde) rouwverwerking en het begeleiden van mensen hierin. Vaak snap je zelf niet wat je overkomt en wat je voelt. Vecht je tegen de realiteit of vind je het juist moeilijk om de pijn van het gemis toe te laten. Of kom je nu pas na een hele lange periode toe aan verwerking maar raak je overweldigd van alle gevoelens?

Deze sessies kunnen zowel persoonlijk, als via telefoon of online.

Wel een consult maar geen tijd, of je woont te ver weg? Je kunt er ook voor kiezen om de sessie via email of audio te doen.
Een email of audio sessie is een uitgebreide "soul reading" waarin ik kijk naar jouw energie systeem. Welke patronen er zitten en hoe deze zijn ontstaan en wat je nodig hebt om hier los van te komen.

Hoe werkt een email of audio reading?

Op basis van een foto van jou (of de persoon voor wie jij de reading aanvraagt) en een uitgebreide omschrijving van jouw (emotionele en lichamelijke) klachten maak ik een uitgebreide reading. Hierbij kijk in naar jouw verleden, wat je hebt mee gemaakt, waar je tegen aan bent gelopen, de diepte en de hoogtepunten. Naar jouw heden, de fase waar je nu in zit en wat het leven nu van je verlangt en vraagt. En naar jouw toekomst, wat jouw lichaam en energiesysteem nodig hebben om los te komen van bepaalde zaken die jou niet langer meer dienen. Hierbij geef ik ook advies op het gebied van voeding en beweging en eventueel de nodige vitamine en mineralen die het lichaam op dat moment nodig hebben. Ik geef je een totaal pakket als het ware om jou zo op weg te helpen om de pad van jouw ware zelf te vinden. Daarbij is een email reading iets wat je altijd nog eens terug kan lezen en de audio versie kun je weer terug luisteren. De audio sessies zijn ook voorzien van energy clearings. 

Je kunt kiezen voor een korte, middel of uitgebreide email of audio sessie. Vragen? Stuur mij dan een mail.