Thema avond

Tijdens een online meditatie avond gaan we de lading van opgedane overtuigingen en conclusies bekijken en clearen. Vanaf dat we klein zijn nemen we de overtuigingen van onze omgeving op in ons systeem. We kopiëren als het ware de vibratie van alle onderdrukte emoties die daarbij horen omdat we denken dat het zo hoort, omdat we onze ouder willen helen, omdat we geloven in de leugen dat wij daar verantwoordelijk voor zijn.

Er zit veel energetische lading op een bepaald thema en dat zorgt er voor dat je in je huidige situatie hier in vast kan komen te zitten.

Wat gebeurt er tijdens een online meditatie avond?

We gaan in mediatie waarin ik je mee neem naar de wortel van de blokaade. Ik geef uitleg over hoe energie werkt, wat het doet met je systeem en hoe het er voor zorgt dat het je kan belemmeren in je dagelijks functioneren. Wanneer je bij de wortel komt kan je deze uit je systeem halen en dat wat je ooit hebt aangenomen hierover verwijderen uit je energieveld. Hierdoor ontstaat er ruimte om dat wat WAAR is voor jou er voor in de plaats te zetten en meer gemak krijgen met die dingen waar je eerst zo tegen aan liep.

Tijd: 20:30 tot 21:00 uur
Investering: 12,50 euro per thema (kies je voor alle vier krijg je 5 euro korting_
Alles gaat via ZOOM en worden er opnamen gemaakt zodat je ze nog eens na kunt luisteren 

Ook kun je deze mediatie kopen als je er niet bij kunt zijn. 

Thema’s

Geld
Liefde, sex en relaties
Waarde van jezelf
Familie

Weten wanneer er en mediatie plaats vindt? Zie de AGENDA op de homepage van deze website


Meer informatie? Neem contact met mij op of meld je aan via AGENDA