Agenda

Energy Release Kids Extra

Energy Release Kids Extra

Op verzoek van veel ouders is er 1x per maand speciaal voor de kleintjes een Energy Release Kids Deze Release is voor alle kids tot en met 12 jaar.

Datum: 21-02-2020 - 08:30 | Prijs: € 11.00 Meer informatie
Energy Release op afstand

Energy Release op afstand

Een energy release is het energetisch loslaten van energie wat niet bij jou hoort in jouw energie systeem. Er wordt energie weggehaald wat jou in de weg zit en daarna energie toegevoegd wat jouw energie weer de power geeft zodat jij je weer lichter en vrijer voelt in je eigen energieveld en je de mogelijkheid geeft om jezelf meer in je eigen centrum te zetten.

Datum: 23-02-2020 - 08:30 | Prijs: € 11.00 Meer informatie
Love = VOL

Love = VOL

RESERVEREN NIET MEER MOGELIJK. JE KUNT JE WEL EVENTUEEL OP DE RESERVE LIJST LATEN ZETTEN MOCHTEN ER PLEKKEN VRIJ KOMENMijn wens is om samen met een fijne groep mensen uit te zoeken wat nou precies liefde is voor jou. Maar ook, om te laten zien dat dingen ook op een andere manier kunnen. Om zaken weer te laten stromen die voor een lange periode zijn gestagneerd

Datum: 01-03-2020 - 02:00 | Prijs: € 0.00 Meer informatie

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.