Evenementen

De Helende kracht van WAARHEID 18 December Webinar

De Helende kracht van WAARHEID 18 December Webinar

Adres:
Plaats:
Datum: 18-12-2022
Tijd: 20:00
Prijs: € 15.00

Vele generaties lang onderdrukken we gevoelens, gedachtes en emoties. Zelfs in deze tijd doen we dat nog steeds. Stromingen die jou vertellen wat je wel en niet zou mogen denken omdat je het anders juist zou manifesteren. Gevoelens die je niet zou mogen hebben omdat je denkt dat ze verkeerd zijn. Of dat het te groot is om werkelijk te voelen. Allemaal ideeen die je zenuwstelsel eerder overspannen maken dan ontspannen. Hoe zou het zijn als je daar verandering in kan brengen?

Wat ik gezien heb in mijn vele sessies met de fijne mensen met wie ik mocht werken is dat er 1 ding centraal staat, en dat is dat de waarheid ontspanning geeft. Dit webinar is om te onderzoeken hoe we eenvoudig en simpel, de waarheid onder ogen kunnen komen. Hoe we onszelf lucht geven. Hoe we emoties kunnen toelaten en zo ons brein (overleving) en ons lijf de ruimte geven om meer van onze authenticiteit door te laten stromen.

Het hoe en wat is nog een beetje aftasten maar ik nodig je graag uit om dat samen te onderzoeken. Wat werkt voor jouw systeem? Dat is vooral het uitgangspunt. Het is in groepsverband dus samen met elkaar gaan we ontdekken, ruimte maken en onderzoeken. De dynamiek van de groep is natuurlijk KEY.

Zondag 18 December
Van: 20:00 tot 21:30 uur
Waar: Online via ZOOM, dus na afloop ontvang je ook nog eens de opnames
Jouw bijdrage; 15 euro 


Ga je mee op onderzoek?


Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.