Evenementen

De Kracht van Vrouw-Zijn

De Kracht van Vrouw-Zijn

Adres: Kernweg 19e
Plaats: Hoorn
Datum: 07-04-2019
Tijd: 10:00
Prijs: € 100.00

De Kracht van Vrouw-Zijn

Hoe zou het zijn als we de energie van ons Vrouw-Zijn op een manier kunnen laten stromen, die voedend en verzorgend is voor ons. Waarin wij vrij komen van alles wat wij hebben aangeleerd, hoe wij zouden "moeten" zijn als vrouw en kunnen floreren als de vrouw die wij kunnen zijn?

Deze dag is speciaal gericht op het helen en ontdekken van de vrouwelijke kracht in ons.

Het ochtendprogramma (door Deborah van Aelst) richt zich op de verwarringen rondom het vrouw-zijn en alles wat ingesloten licht in ons familie systeem. Op een interactieve manier gaan we kijken, luisteren en onszelf bevrijden van deze verwarring.

In het middaggedeelte (door (Christa van der Meulen) is de focus op het lichaam. Hierin gaan we alles wat opgesloten en ingesloten is in elke cel van ons lijf, vrij maken van dat wat we ooit hebben gekopieerd van onze moeder en haar moeder en alle generaties daarvoor. Daar waar wij deze kracht destructief blijven inzetten in plaats van constructief. Door bezig te zijn met het lichaam doorbreken wij dit circuit en maken wij de weg vrij voor totaal iets anders.

Dit lichaamsproces heet BMM en is een onderdeel van Access Consciousness en mag na deze dag toegepast worden op iedereen die wil. Of je nu een eigen praktijk hebt of niet.
Je ontvangt daarbij en certificaat.
Je hoeft hiervoor geen eerdere Access Consciousness classes te hebben gevolgd.

Deze dag is incl. koffie, thee en snack. Daarnaast ontvang je ook nog een heerlijke kruidenthee met uitgebreide uitleg.

Investering: 100 euro
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Locatie
Centrum Wel-Zijn
Kernweg 19e
1627 LC Hoorn