Evenementen

Energy Release KEUZE PAKKET

Energy Release KEUZE PAKKET

Adres:
Plaats:
Datum: 01-01-0101
Tijd: 20:30
Prijs:

Soms kun je gewoon niet kiezen, en dat hoeft dan ook niet :-). 

Vul het formulier in onderaan deze pagina en geef aan welke data je graag deel wilt nemenBij deelname van 2 releases is het 2 euro korting
Bij deelname van 3 releases is het 3 euro korting
Bij deelname van alle vier krijg je 5 euro korting


AGENDA 3e KWARTAAL 2022

12 Augustus (volle maan)
22 Augustus (poortdag)
27 Augustus (nieuwe maan)

3 September (poortdag
10 Septemer (volle maan)
18 September (poortdag)
29 September (nieuwe maan)
Wanneer ik je aanmelding ontvangen heb is je plekje definitief (met of zonder betaling). Dit houdt in dat, mocht er iets tussen komen, je zelf even een bericht "moet" sturen dat je niet meer deelneemt of dat je er liever een ander moment er bij bent.

LET OP! DE DATUM OP DE BEGINPAGINA (voordat je doorklikt naar de inhoud) IS GEEN RELEASE DATUM!


Aanvullende info

Zorg dat je 5 minuten voor aanvang een rustig plekje voor jezelf hebt opgezocht waar je NIET gestoord kunt worden. Neem even de tijd om je helemaal te verbinden met je lichaam en vraag of jouw lichaam zich helemaal met de aarde wil verbinden. Je hoeft verder niks te doen dan een half uur lang lekker liggen of zitten. Hou de focus op je lichaam en voel wat je voelt.

Op afstand zal ik energie gaan weghalen en daarna nieuwe energie gaan toevoegen naar wat jouw systeem op dat moment nodig heeft. Hoe dat verder verloopt is op dat moment helemaal aan de energie zelf. Je ontvangt na afloop een mail met wat ik gedaan heb en wat er gebeurd is.


Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.