Evenementen

Energy Release Kids Extra

Energy Release Kids Extra

Adres:
Plaats:
Datum: 24-04-2020
Tijd: 20:30
Prijs: € 11.00Tijdens deze release ontdoe ik jouw kleintje van alles wat niet van hem/haar is maar wel enorm in de weg kan zitten. De wereld is al overweldigend genoeg en zeker met een enorm spiritueel zenuwstelsel kan de "gewone" wereld een pittige opgave zijn.

Ik voeg energie waar nodig en ga met ze op reis om de onuitgesproken woorden van jouw kleintje ruimte te geven. Om zaken weer te laten stromen en vooral, ze weer lekker in hun eigen lijf te laten voelen.

Het is deze dag ook nog eens een poortdag. Een mooie gelegenheid om samen met jouw kleintje even de bezem er door te halen waar het nodig is. Een avontuur die ik altijd graag met ze maak.

Jouw kleintje hoeft hiervan niet perse op de hoogte te zijn. Vaak "weten" ze het wel. Uiteraard ben je vooral heel vrij hierin om zelf te kiezen wat fijn en licht voelt voor jou......

Tijd: 20:30 tot 21:00 uur
Investering: 11 euro per kind

Je ontvangt aan het eind een uitgebreid verslag van al onze avonturen op deze bijzondere reisKom je uit Belgie? Dan werkt de IDEAL link niet. Je kunt dan het beste even een mailtje sturen naar justdeborah@outlook.com

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.