Evenementen

Energy Release op afstand 11 juni (poortdag)

Energy Release op afstand 11 juni (poortdag)

Adres:
Plaats:
Datum: 11-06-2023
Tijd: 20:30
Prijs: € 11.00

De naam zegt het al, Energy Release. Het loslaten van energie. Maar eigenlijk is het de ruimte geven aan energie. Dat wat er zo verstopt zit in ons en wat we meedragen. Dat wat niet door ons heen kan gaan met gemak waardoor we ons zwaar kunnen voelen. Op verschillende lagen en op verschillende niveaus kunnen we nog vastlopen in gedachtes, gevoelens en emoties. Een Energy Release biedt je de mogelijheid om daar meer ruimte in te maken zodat alles weer wat meer gaat stromen je weer meer lucht hebt.

Een release is daar om helderheid te geven in zaken die je wel voelt, maar geen woorden kan geven. NOG geen woorden. Een release werkt op een niveau die geen woorden nodig heeft maar vanuit de diepte van het het hart werkt.

Deze sessies worden op afstand gedaan, je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn en hoef je dus niet in te loggen op een computer.

Even een half uurtje voor jezelf waarin jij het je gemakkelijk mag maken en mag ontvangen wat er komt.

Na afloop ontvang je een uitgebreid verslag van onze reis.

Investering: 11 magische euro's
Tijd: 20:30 tot 21:00
Locatie: jouw eigen fijne ruimte

Wanneer ik je aanmelding ontvangen heb is je plekje definitief. Dat houdt in dat, mocht er iets tussen komen, je zelf even een bericht "moet" sturen dat je niet meer deelneemt of dat je er liever een ander moment er bij bent.

Kom je uit Belgie dan werkt IDEAL helaas (nog) niet. Vul gewoon onderstaand formulier in. ik krijg dan vanzelf de melding dat je deelneemt. Op basis daarvan stuur ik jou dan de betaalgegevens :-)

Aanvullende infoZorg dat je 5 minuten voor aanvang een rustig plekje voor jezelf hebt opgezocht waar je NIET gestoord kunt worden. Het is geheel op afstand dus je hoeft nergens in te loggen. Je ontvangt dus geen link. Neem even de tijd om je helemaal te verbinden met je lichaam en vraag of jouw lichaam zich helemaal met de aarde wil verbinden. Je hoeft verder niks te doen dan een half uur lang lekker liggen of zitten. Hou de focus op je lichaam en voel wat je voelt.

Op afstand zal ik energie gaan weghalen en daarna nieuwe energie gaan toevoegen naar wat jouw systeem op dat moment nodig heeft. Hoe dat verder verloopt is op dat moment helemaal aan de energie zelf. Je ontvangt na afloop een mail met wat ik gedaan heb en wat er gebeurd is.


Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.