Evenementen

Energy Release op afstand 28-1 VOLLE MAAN

Energy Release op afstand 28-1 VOLLE MAAN

Adres:
Plaats:
Datum: 28-01-2021
Tijd: 20:30
Prijs: € 11.00

Een energy release is het energetisch loslaten van energie wat niet bij jou hoort in jouw energie systeem.

Er wordt energie weggehaald wat jou in de weg zit en daarna energie toegevoegd wat jouw energie weer de power geeft zodat jij je weer lichter en vrijer voelt in je eigen energieveld en je de mogelijkheid geeft om jezelf meer in je eigen centrum te zetten.

Deze Energy Release heeft zich inmiddels wel bewezen na twee jaar hoe effectief het is. Elke keer weer groeit de groep deelnemersen ben ik dankbaar voor het prachtige werk wat het verricht.

Het is geen healing op afstand omdat ik geloof dat heling bij jezelf begint. Door te voelen. En door het voelen ontstaat er stroming en inzicht en krijgt het poten. Een Energy Release doen we samen. Ik reik aan wat jij nodig hebt op dat moment om meer poten te krijgen en je eigen plek in deze wereld meer in te nemen.
Deze sessies worden op afstand gedaan, je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn of achter de computer te kruipen.

Even een half uurtje voor jezelf waarin jij het je gemakkelijk mag maken en mag ontvangen wat er komt.


Bijdrage: 11 euro

Locatie: jouw eigen fijne ruimte

Tijd: 20:30 tot 21:00 uur

Aanmelden doe je door het onderstaand formulier in te vullen. De betaling wordt via iDeal gedaan. Vul bij de omschrijving van de betaling altijd je naam en de omschrijving van de release in. Kom je uit Belgie? Dan werkt Ideal helaas niet. Geef je dan gewoon op via het contactformulier op deze site

Wanneer ik je aanmelding ontvangen heb is je plekje definitief (met of zonder betaling). Dat houdt in dat, mocht er iets tussen komen, je zelf even een bericht "moet" sturen dat je niet meer deelneemt of dat je er liever een ander moment er bij bent.


Aanvullende info

Zorg dat je 5 minuten voor aanvang een rustig plekje voor jezelf hebt opgezocht waar je NIET gestoord kunt worden. Neem even de tijd om je helemaal te verbinden met je lichaam en vraag of jouw lichaam zich helemaal met de aarde wil verbinden. Je hoeft verder niks te doen dan een half uur lang lekker liggen of zitten. Hou de focus op je lichaam en voel wat je voelt.

Op afstand zal ik energie gaan weghalen en daarna nieuwe energie gaan toevoegen naar wat jouw systeem op dat moment nodig heeft. Hoe dat verder verloopt is op dat moment helemaal aan de energie zelf. Je ontvangt na afloop een mail met wat ik gedaan heb en wat er gebeurd is.

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.