Evenementen

Familie Opstellingen Onderzoeksdag Belgie

Familie Opstellingen Onderzoeksdag Belgie

Adres:
Plaats: Sint Job in 't Goor - Belgie
Datum: 14-04-2019
Tijd: 11:00
Prijs: € 45.00

Als kind ben je onderzoekend. Nieuwsgierig naar de wereld en haar mogelijkheden. Maar al vrij snel leer je dat af. Door het gezin waar je in groot gebracht wordt en zelfs de maatschappij heeft daar invloed op.

Wat als je een dag kunt hebben waarin je alles mag onderzoeken wat je wilt. Jouw verlangen, jouw angsten, jouw patronen, jouw verstrikkingen en verwarringen? Jouw wensen en jouw doelen? Wat het ook is, alles mag onderzocht worden, vanuit jouw hart, vanuit het kind dat nog steeds in jou leeft.

Op deze dag krijg je de mogelijkheid om dat op te stellen wat jij wilt. En wil je niet opstellen? Dan mag je ook als representant aanwezig zijn. Hoe dan ook staat deze hele dag in het teken van onderzoeken. In welke vorm dan ook.

Opstellingen geven een prachtig beeld van dat wat er onder alle verhalen ligt. Het kan soms wel generaties terug gaan. In stilte kijken naar het lot van onze familie. Hierin krijgen we beter beeld op wat we doen, waarom we het doen of niet doen en kunnen we los komen van de verwarring die ons systeem met zich mee draagt

Investering:
45 euro incl koffie, thee, snack

Tijd:
11:00 tot 16:00 uur

Locatie:
Sint Job in 't Goor

webiste locatie --> https://www.inner-balance-center.com