Evenementen

Heel Je Hart

Heel Je Hart

Adres:
Plaats: Hoorn
Datum: 24-03-2019
Tijd: 10:00
Prijs: € 0.00

Heel je Hart…vier het leven!

Een bodyproces-dag om je Hart te helen. Hoe zou het zijn om je hartkracht te ontdekken en te ervaren wat hartverbinding is? Het hart is onze sterkste spier, die het hele leven in ons lichaam bezig is te bewegen, om ons voort te doen bewegen. Zonder de hartslag is er geen leven in ons lichaam.

Is het daarom niet mooi om eens een dag te besteden in aandacht voor ons hart/de hartzaken eens te ‘luchten’ en nieuwe levensenergie op te doen? Ook zeer geschikt voor mensen met fysieke aandoeningen op het hart! Hoe zou het zijn om dit te ondersteunen?

In het ochtendprogramma is er ruimte om te kijken naar wat het hart ons aangeeft en daarbij de ladingen te ‘clearen’ die hierop vastzitten. In de middag wisselen wij 2 body-processen uit die op celniveau veranderingen kunnen geven in ons lichaam, waardoor het hart letterlijk een ‘sprongetje’ kan maken naar de lente!
De lichaamsprocessen die wij deze dag gaan laten lopen zijn:
- MTVSS
- Herstel van de intensiteit van ruimte van belichaming & de stimulans van de vreugde van belichaming

Als extra informatie wordt er aandacht besteed aan een kruid, die het hart en de vaten kan ondersteunen in het lichaam! Hiervan wordt een handout meegegeven.

Investering: 145 euro 
Locatie: Hoorn
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur


Fascilitatie en opgaaf: Christa van der Meulen, e-mail: cvandermeulen63@gmail.com