Evenementen

Spread the LOVE Meditatie (gratis)

Spread the LOVE Meditatie (gratis)

Adres:
Plaats:
Datum: 05-04-2020
Tijd: 10:30
Prijs:

We kunnen allerlei dingen vinden en zeggen over deze situatie. Van het virus. Van dit alles wat er gaande is. Gister kwam al het idee in me op om iets te doen. Een soort collectieve mediatie of iets (gratis uiteraard). Waarin de mensen die zich daarvoor voelen uitgenodigd via een gesloten fb groep liefde de wereld in kunnen sturen om de angst die nu met grote golven aan de oppervlakte komen te omarmen.

Telkens hoor ik steeds weer in mijn weten; blijf in je hart. Ik vermoed dat het nodig is dat er een grote ommekeer mag plaats vinden in de grote programmeringen die al eeuwen over onze wereld gaande is. We kunnen niet tegen het grote instituut strijden, en dat moeten we ook niet willen (spreek ik eigenlijk meer tegen mezelf). Maar al vragend en voelend voelt het voor mij dat een verbeterde wereld echt bij jezelf begint en je eigen vorm van liefde hier, nu mag gaan manifesteren. En hoe mooi zou het dan zijn om deze vorm, hoe hij er ook uit ziet voor jou, groter te maken en wellicht verzachtende energie de wereld in sturen.

Ik snap dat het misschien ongevraagd is naar de mensen die het wellicht niet eens willen ontvangen. Maar ik vermoed dat als we onze eigen vorm meer gaan neerzetten en uitzenden, dat we daarmee echt wel wat zaken dragelijker kunnen maken. Voor onszelf en voor de ander......

Ik wil deze meditaties doen en via een be/gesloten fbgroep. Gewoon van hart tot hart..... niet om perse iets te veranderen, maar wel om zaken meer poten te geven......


Je kunt je alvast aanmelden via onderstaande link (let op! het is alleen via facebook te volgen dus kopieer en plak onderstaande link in je zoekbalk)

Morgen zal ik dan op deze besloten pagina live gaan en samen met jullie de meditatie starten en begeleiden
Tijd: rond 20:30 uur wil ik beginnen en kijken waar we kunnen eindigen. Laten we er niet perse een eindtijd aan vast plakken (maar het zal geen uren duren ;-))

https://www.facebook.com/groups/231185894688465/

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.