Evenementen

Vrij Meditatie Keuze Pakket

Vrij Meditatie Keuze Pakket

Adres:
Plaats:
Datum: 01-01-0101
Tijd: 20:30
Prijs: € 15.00

Deze maandelijks terugkerende meditatie geeft ruimte aan jouw ware zelf. Maar wat is jouw ware zelf? Hoe ziet dat er uit en hoe voelt dat?

Tijdens de meditatie gaan we op reis naar daar waar er ooit het verhaal zich in jouw systeem genesteld heeft en waar jij delen van jezelf opgeofferd hebt voor de realiteit van "de ander". Iets wat zo vanzelf gaat dat je het vandaag de dag nog steeds blijft herhalen. 

Deze meditatie is bedoeld om jou JOUW werkelijke gevoelens te achterhalen. dat wat jij WERKELIJK vindt, voelt, ervaart. Niet dat wat jou is verteld. Niet dat wat jij niet mocht voelen of denken. 
We gaan ruimte maken, overtuigingen onder de loep nemen en we gaan vooral afreizen naar de kelders van het hart waar wij onszelf voor de wereld, maar vooral voor onszelf, verstopt hebben. 

Bewustzijn maakt ruimte voor nieuwe keuzes. Andere keuzes. Keuzes die veel beter bij jou passen en dichter bij jouw ware zelf staan. 

Data zondag-meditatie

11 December 

Tijd: 20:30 tot 21:00 uur
Jouw bijdrage: 15 euro per meditatie (incl opname)

De meditatie wordt altijd via ZOOM gedaan. Je ontvangt na afloop de opnames dus altijd fijn om ze weer terug te luisteren OF als jij er niet bij kunt zijn maar wel graag mee wil doen op jouw eigen tempo en tijd en manier  

Elke meditatie is weer anders. Gaan we mee met de flow van dat moment. Dus het brengt je telkens weer op andere laagjes van jouw bewustzijn. 

Wil je lekker mee op reis? Vul dan in onderstaand formulier in welke data jij graag mee zou willen doen. Ik stuur je aan de hand daarvan een de link naar de online omgeving.  

Mis je toch nog wat info? Stuur dan een mail naar justdeborah@outlook.com


Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.