Evenementen

Wel-Zijn Festival

Wel-Zijn Festival

Adres: Langevelderslag 36-56
Plaats: Noordwijk
Datum: 19-05-2019
Tijd: 10:00
Prijs: € 0.00


Een Wel-Zijn Festival! Een prachtige creatie waarin er ruim aanbod is op alles wat te maken heeft op het gebied van WELZIJN.

Ons doel is om meer bewustwording te creëren op een relaxte manier en waar kan dat beter dan op het strand?

Dit festival is anders dan anders. Dit festival heeft een ruim aanbod op alle gebieden. Een leuke hippie-markt met allerlei mooie producten. Van kleding tot supplementen. Van Foodtruck tot sieraden. Kun je genieten van een heerlijke hapje en drankje en is het zeker aan te raden om je handdoek mee te nemen voor een heerlijke duik in de zee.

Er zijn verschillende lezingen en workshops van prachtige mensen die ieder uitblinken in hun vakgebied. Denk hierbij aan Merlijn Wolsink (Access Consciousness), Chantal Cindy (werken met de ziel) en Tom Tichelaar (bekend van zijn boek: Kortkom, zo kan het ook) over de kracht van het zelf genezend vermogen van de mens . Zij zullen jou meenemen in hun wereld van welzijn.

Ook zijn er diverse stands aanwezig waarbij je heerlijke behandelingen kunt ontvangen zoals Access Bars, paardencoaching , massage, voetreflex, systeem opstellingen maar kun je ook informatie krijgen over huidverbetering, permanente make up, personal training, spirituele reizen naar het buitenland, is er een budgetcoach aanwezig en nog veel meer.....

Toegang = Gratis

Voor de lezingen en workshops wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro

Wil je meer bewustzijn over jouw WELZIJN? Zet de datum dan vast in je agenda en neem je slippers mee!

19 mei 2019
Strandplaats Nederzandt
van 10:00 tot 17:00 uur
Langevelderslag 36-56
2204 AH Noordwijk
Zuid-Holland

https://nederzandt.nl

ps. Wil je een stand of marktkraam bemachtigen op dit UNIEKE festival? Mail dan naar centrumwel-zijn@outlook.com naar de mogelijkheden