Wat is BARS


In het kort zijn BARS een aantal punten op het hoofd die staan voor diverse thema's. Wanneer deze punten zachtjes worden aangraakt gaan deze punten als het ware "stromen". Het brengt de hersenfrequentie naar een meditatiestand en zorgt voor rust in hoofd. Het maakt dat het systeem, wat overbelast is, ontspanning vindt en dat er ruimte komt om je eigen veld (weer) te voelen. Het geeft inzicht en overzicht. 

Voor de mensen die een ander systeem hebben en dus meer voelen kan de wereld vaak overweldigend aanvoelen. Doordat je veel waarneemt van de buitewereld maar ook door onderdrukte verlangens, gevoelens en emoties kan je systeem overprikkeld raken. BARS is een prachtige methode om alles even weer te resetten (opschonen van je harde schijf) en een diepe ontspanning in het lichaam creeren. 

Overige /

Voor wie is het?


Voor iedereen. Het is geen wondermiddel maar het is een methode. Net als al het andere is ook dit een ondersteuning om onszelf beter te leren kennen. Om rust te creeren en om meer bij onze eigen kennis te komen. Wanneer we vol zitten met verwarring van zowel onszelf als van de buitwereld is het minder makkelijk om bij die kennis te komen. BARS is een van die methodes die daar een bijdrage in kan leveren. Het haalt niets weg maar verschuift, waardoor je meer toegang hebt tot je eigen bewustzijn. Weer even helemaal thuiskomen bij jezelf. 

Hoe werkt het?


De behandeling ontvang je volledig in stilte en liggend op een behandeltafel. De behandeling duurt ongeveer 1 uur. Niet ieder systeem is hetzelfde en dus heeft elk systeem een andere benadering nodig. Het is maatwerk. Tijdens de behandeling kijken we elke keer wat er nodig is en of je nog comfortabel bent. Het kan zijn dat er tijdens de behandeling emoties vrijkomen of dat je lichamelijke sensaties voelt (kou, wind, rillingen). Tijdens de behandeling raak ik telkens weer andere punten aan op je hoofd. Dit doe ik door mijn vingertoppen op de punten te plaatsen. Slechts een lichte aanraking, meer niet. 

Ik behandel alleen personen vanaf 18 jaar

Een bars behandeling werkt zeer effectief bij:

Depressie
Angst en paniek aanvallen
Verslavingen
Burn out
ADHD
ADD
Autisme
Gedragsproblemen bij kinderen
Migraine
Herstel na ziekte
Slaapproblemen
Stress
Epilepsie
Trauma
Rouwverwerking

Wat kost het? 


De behandeling is 50 euro (excl BTW) per uur en dient na de sessie te worden afgerekend. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op 
Wil je zelf leren hoe je BARS kunt toepassen in je eigen praktijk/omgeving? Dan is het mogelijk om deel te nemen aan de cursus. Zie AGENDA voor beschikbare data. De cursus zal in principe altijd plaatsvinden in Callantsoog. Mocht je zelf een fijne ruimte hebben EN minimaal 3 deelnemers hebben voor de cursus, dan kom ik graag jouw kant op. Mail mij voor eventuele mogelijkheden

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.