4-delige VRIJ meditatie

4-delige VRIJ meditatie

Emoties zijn toch van die dingen waar lading op ligt. We willen ze liever niet altijd voelen. Maar dat is slechts het verhaal. We hebben nu eenmaal een lichaam die emoties ervaart. Emoties die ons heel goed kunnen empoweren. Maar wanneer er een plaat blijft hangen dan kunnen we nooit echt voorbij die delen kijken en blijven we onszelf afsplitsen.

Tijdens deze VRIJ meditaties wil ik je meenemen op een reis. Een reis die je laat zien waar de verhalen zich verschuilen in jou. Een reis waarin jij de emoties die je zo vreest kunt ontvangen met liefde. Met warmte. Zonder oordeel. Een reis die je wellicht kan vertellen hoe JIJ het liefste met de emoties om zou willen gaan en hoe je ze in jouw voordeel in jouw leven kunt neerzetten.

Emoties zijn prachtig. Het is een energie die zoveel oordeel kent. Hoe zou het zijn als we die realiteit eens zouden veranderen in onszelf, en daarmee dus ook in de wereld.

Ze zijn in 4 delen met 4 verschillende onderwerpen

Zelfliefde
Angst
Woede
Verwarring


Je kunt voor alle 4 kiezen. Maar het is ook mogelijk om er 1 of 2 of 3 te kiezen. Net wat je aanspreekt. 

Investering:

15 euro per losse meditatie
55 euro voor 4 

De meditaties worden via WETRANSFER naar je verzonden na betaling 

Bestellen doe je door een mailtje te sturen naar justdeborah@outlook.com

Terug naar het overzicht.

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.