Business done Differently Webinar

Business done Differently Webinar

What if you are not for the crowd? What if you are the gift for the few?
Wanneer je geen groot bedrijf runt, dan ben je niet succesvol. Wanneer je geen volle agenda hebt, niet veel volgers, dan doe je iets niet goed. Wat doe je toch verkeerd?

Dit zijn zinnen die je vast wel eens (of) vaker tegen jezelf gezegd hebt. Zeker wanneer je al aardig wat hebt geprobeert om je bedrijf van de grond te krijgen. Maar wat als het voor jou juist anders is? Wat als de manier die je zoveel en zovaak voorbij ziet komen van mensen die groots, grooter grootst lijken te zijn niet voor jou is. Wat als het nodig is dat jij jouw "business" op een andere manier doet?

Business Done Differently is een webinar die je meeneemt naar andere mogelijkheden binnen je bedrijf/praktijk. Wat als succesvol zijn niets te maken heeft met de groote van jouw bedrijf, maar met dat wat je er in legt.

Hoe doe je dat? Hoe werkt dat? Wat kun je doen? Hoe kun je het anders bekijken? Wat is er nodig?

Het zijn vragen die antwoord krijgen tijdens dit webinar. 


De investering is 25 euro (incl btw)


Je kunt het webinar aanschaffen door een mailtje te sturen naar justdeborah@outlook.com
Wanneer de betaling voldaan is ontvang je de opnames via WETRANSFER om te downloaden

Terug naar het overzicht.

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.