Mini Cursus Vragen Stellen

Mini Cursus Vragen Stellen

Wat als het leven het antwoord is en jij de vraag. Hoe zou jouw wereld er dan uitzien?

We leren in het leven niet in de vraag te zitten maar altijd in de conclussie. Dit maakt dat er in ons leven niets andes mogelijk is dan dat wat we er over besloten hebben.

Maar wat als het anders kan?

Het leven zit vol met antwoorden en wacht op jou om de vraag te stellen.
Er is iets in jou dat weet dat het anders kan. Dat het leven er anders uit kan zien. Dat er meer mogelijk is. Alleen heb je geen idee hoe/wat/waar.

Wellicht kan deze mini cursus een bijdrage zijn :-)

Deze mini cursus betaat uit 3 delen (2x 30 minuten en 1 x 60 minuten) waarin je uitleg krijgt over de kracht van vragen stellen. Hoe werkt het? Wat is het verschil met Law of Attraction.

Deze cursus is opgenomen met deelnemers die online aanwezig zijn geweest. Allemaal hebben zij mooie vragen gesteld waardoor deze cursus een prachtige co-creatie is geworden

De interactieve cursus geeft je wellicht net even die inzichten of de tools die je kunt grebruiken om uit je hoofd te stappen wanneer je merkt dat je vastzit in bepaalde ideeen :-)

Investering: 45 euro (incl mail met vragen die je opweg kunnen helpen)

Je ontvangt de cursus via WETRANSFER na betaling

Bestellen? Stuur een mail naar justdeborah@outlook.com

Terug naar het overzicht.

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.