Energy Release

Een Energy Release is het energetisch loslaten van energie wat niet meer werkt voor jou.

Het aanraken, benoemen. Het in beweging brengen. Het erkennen. Het is zoveel meer en daar aan voorbij. Het is “werk” wat op vele lagen gedaan wordt om meer ruimte en vrijheid te creëren voor jou. Voor jouw systeem en voor jouw leven. Het geeft inzicht. Handvatten. Het geeft vooral een gevoel van gezien worden. Helemaal. En gezien worden is het begin van de verandering.

Deze Energy Release heeft zich inmiddels bewezen na 5 jaar hoe effectief het is. Elke keer weer groeit de groep deelnemers en ben ik dankbaar voor het prachtige werk wat het verricht.

Het is een vorm van heling omdat het ruimte geeft om delen weer bij elkaar te brengen waar je zo’n afstand van hebt genomen. Je heelheid wordt wat meer zichtbaar.

Het is geheel op afstand. Het is het weer samen brengen van de delen van jou die geen ruimte hebben gekregen. Die er niet bij mochten horen/zijn. Door het “releasen” van de energie die zich vaak op verschillende lagen heeft “vastgezet” ontstaat er stroming en komt er ruimte voor inzicht, compassie en liefde.

Hoe werkt het?

Een Energy Release doen we samen. Ik kan doen wat ik doe door jou. Door de verbinding met jou. En dat maakt niet uit hoe dat verder verloopt. Jij hoeft alleen maar te weten dat het altijd precies goed is.

Deze sessies worden op afstand gedaan, je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn of achter de computer te kruipen.

Wekelijkse Energy Release

Je kunt mee op reis tijdens de wekelijkse Energy Release. Deze worden altijd gegeven op “speciale” dagen zoals bijvoorbeeld Volle Maan, poortdagen of engelendagen. Heerlijk even dat half uurtje voor jou alleen. Een moment waarin je alleen maar hoeft te ontvangen op een manier die fijn is voor jou. Niets moet en alles mag precies zoals het fijn voelt voor jou.

Investering: 11 magische euro’s
Tijd: 20:30 tot 21:00

OF

Wanneer je vaker mee op reis wilt is daar de mogelijkheid om per kwartaal een aantal data (met korting) te kiezen

Bij deelname van 2 releases is het 2 euro korting
Bij deelname van 3 releases is het 3 euro korting
Bij deelname van alle vier krijg je 5 euro korting

Of

Je kunt kiezen voor een strippenkaart (is onbeperkt geldig)

12x voor 111 euro
24x voor 222 euro 

AGENDA 2e KWARTAAL 2024

6 Juni (nieuwe maan + 6-6)
15 Juni (poortdag)
22 Juni (volle maan)

AGENDA 3e KWARTAAL 2024

6 Juli (nieuwe maan)
11 Juli (poortdag)
21 Juli (volle maan)
28 Juli (poortdag)

4 Augustus (nieuwe maan)
8 Augustus (leeuwenpoort)
19 Augustus (volle maan)
26 Augustus (poortdag)

3 September (nieuwe maan)
9 September (poortdag)
18 September (SUPER Volle maan)
27 September (poortdag)

Voor het aanmelden voor een keuzepakket of strippenkaart vul je het contact formulier in. Geef daarin je keuze aan. Bijvoorbeeld of je alleen een strippenkaart wilt of de data’s dat je mee op reis wilt.

 

Aanmelden voor 1 groepsrelease kan via ONLINE EVENTS

Aanvullende info

Zorg dat je 5 minuten voor aanvang een rustig plekje voor jezelf hebt opgezocht waar je NIET gestoord kunt worden. Het is geheel op afstand dus je hoeft nergens in te loggen. Je ontvangt dus geen link. Neem even de tijd om je helemaal te verbinden met je lichaam en vraag of jouw lichaam zich helemaal met de aarde wil verbinden. Je hoeft verder niks te doen dan een half uur lang lekker liggen of zitten. Hou de focus op je lichaam en voel wat je voelt.

Op afstand zal ik energie gaan weghalen en daarna nieuwe energie gaan toevoegen naar wat jouw systeem op dat moment nodig heeft. Hoe dat verder verloopt is op dat moment helemaal aan de energie zelf. Je ontvangt na afloop een mail met wat ik gedaan heb en wat er gebeurd is.

Prive Release

Je kunt een Prive Release aanvragen voor jezelf, vriend/vriendin of kind

Het principe van een privé release is hetzelfde als in een groep alleen zal het verslag zal dieper gaan omdat het alleen over jou gaat. Ik kan specifiek naar zaken kijken waar jij tegenaan loopt op dit moment.

Voor het aanvragen heb ik een foto nodig en aanvullende informatie over wat je graag helder zou willen hebben over jezelf of over jouw kind.

De investering van een privé release is 50 euro EXCL BTW

Wil je een privé sessie aanvragen? Stuur dan een mail naar justdeborah@outlook.com of vul hieronder het contactformulier in.

de gemiddelde wachttijd is ongeveer 3 a 4 weken

Agenda

Neem contact op

9 + 7 =