Een energy release is een energetische shift/release (op afstand) in jouw energie systeem. Dit is dus GEEN healing maar een oppepper voor jou en jouw lichaam en energie systeem.

Er wordt energie weggehaald wat jou in de weg zit en daarna energie toegevoegd zodat jij je weer lichter en vrijer voelt in je eigen energieveld en je de mogelijkheid geeft om meer ruimte voor jezelf te creeren. Om dat wat je voelt nog meer poten te geven. Om meer in je lijf te zakken en zaken waarvan je ooit afgesplitst bent weer bij elkaar te brengen 

Deze sessies worden op afstand gedaan elke DONDERDAGAVOND van 20:30 tot 21:00 uur

Je hoeft hier dus niet fysiek aanwezig te zijn.

Even een half uurtje voor jezelf waarin jij het je gemakkelijk mag maken en mag ontvangen wat er komt.

Na afloop ontvang je een mailtje met daarin een samenvatting wat er gebeurd is in jouw energiesysteem

Investering: 10 euro
Tijd: 20:30 tot 21:00 uur
Locatie: jouw eigen fijne ruimte

Opgeven kan via agenda

Wil je een persoonlijke Energy Release? Of een Energy Release op jouw relatie? Ook dat is mogelijk. Hierin krijg je je eigen op maat gemaakte Release met een uitgebreid verslag.
Investering: 65 euro

Stuur een mail naar justdeborah@outlook.com voor meer informatie of het aanvragen van een prive Release 

ENERGY RELEASE KIDSDe wereld kan voor de kleintjes onder ons soms zo overweldigend zijn. Te veel prikkels kunnen de oorzaak zijn dat zij vaak niet lekker in hun eigen energie komen.

Tijdens de Energy Release voor kinderen laat ik de energie die niet bij hun hoort uit hun systeem gaan en voeg ik nieuwe energie toe die ze wat meer met beide beentjes op de grond zet waardoor ze meer ruimte gaan ervaren in en om hun heen


Zij hoeven hiervoor niet wakker te zijn of van op de hoogte te zijn. De kleintjes zullen dit "weten".

Na de release ontvang je een verslag van wat er heeft plaats gevonden en eventuele tips en tools.


Wil je een persoonlijke Energy Release voor jouw kind? Hierin krijg jouw kind (tot en met 12 jaar) een op maat gemaakte Release met een uitgebreid verslag.
Investering: 65 euro

Stuur een mail naar justdeborah@outlook.com voor meer informatie of het aanvragen van een prive Release voor jouw kleintje

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.