Een energy release is het energetisch loslaten van energie wat niet bij jou hoort in jouw energie systeem.

Er wordt energie weggehaald wat jou in de weg zit en daarna energie toegevoegd wat jouw energie weer de power geeft zodat jij je weer lichter en vrijer voelt in je eigen energieveld en je de mogelijkheid geeft om jezelf meer in je eigen centrum te zetten.

Deze Energy Release heeft zich inmiddels wel bewezen na drie jaar hoe effectief het is. Elke keer weer groeit de groep deelnemersen ben ik dankbaar voor het prachtige werk wat het verricht.

Het is geen healing op afstand omdat ik geloof dat heling bij jezelf begint. Door te voelen. En door het voelen ontstaat er stroming en inzicht en krijgt het poten. Een Energy Release doen we samen. Ik reik aan wat jij nodig hebt op dat moment om meer poten te krijgen en je eigen plek in deze wereld meer in te nemen.

Deze sessies worden op afstand gedaan, je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn of achter de computer te kruipen.

Even een half uurtje voor jezelf waarin jij het je gemakkelijk mag maken en mag ontvangen wat er komt. Na afloop ontvang je een uitgrebeid verslag Je kunt er ook voor kiezen om met de (wekelijkse) groeps release mee te doen. Zie daarvoor het kopje AGENDA op deze site. Maar je kunt er ook voor kiezen om een prive release aan te vragen. Dit kun je doen voor jezelf of voor iemand die je heel lief vindt. 

Het is ook mogelijk om een kids release aan te vragen (alle leeftijden)


Het principe van een prive release is hetzelfde als in een groep. Echter zal het verslag dieper gaan omdat het alleen over jou gaat. Ik kan specifiek naar zaken kijken waar je tegenaan loopt op dit moment. Veel is mogelijk. De investering van een prive release is 50 euro (ex btw)Wil je een prive sessie aanvragen? stuur dan een mail naar justdeborah@outlook.com
Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.