Een energy release is het energetisch loslaten van energie wat niet meer funcitoneel is voor jou NU. 

Het aanraken, benoemen. Het in beweging brengen. Het erkennen. Het is zoveel meer en daar aan voorbij. Het is "werk" wat op vele lagen gedaan wordt om meer ruimte en vrijheid te creeren voor jou. Voor jouw systeem en voor jouw leven. Het geeft inzicht. Handvatten. Het geeft vooral een gevoel van gezien worden. Helemaal. En gezien worden is het begin van de verandering

Deze Energy Release heeft zich inmiddels bewezen na 5 jaar hoe effectief het is. Elke keer weer groeit de groep deelnemersen ben ik dankbaar voor het prachtige werk wat het verricht.

Het is een vorm van healing. Geheel op afstand. Het is het weer samen brengen van de delen van jou die geen ruimte hebben gekregen. Die er niet bij mochten horen/zijn. Door het "releasen" van de energie die zich vaak op verschillende lagen heeft "vasgezet" ontstaat er stroming en komt er ruimte voor inzicht, compassie en liefde.

Een Energy Release doen we samen. Ik kan doen wat ik doe door jou. Door de verbinding met jou. En dat maakt niet uit hoe dat verder veloopt. Jij hoeft alleen maar te weten dat het altijd precies goed is. 

Deze sessies worden op afstand gedaan, je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn of achter de computer te kruipen.

Even een half uurtje voor jezelf waarin jij het je gemakkelijk mag maken en mag ontvangen wat er komt. Na afloop ontvang je een uitgrebeid verslag Je kunt er ook voor kiezen om met de (wekelijkse) groeps release mee te doen. Zie daarvoor het kopje AGENDA op deze site. Maar je kunt er ook voor kiezen om een prive release aan te vragen. 

Het is ook mogelijk om een kids release aan te vragen (alle leeftijden)


Het principe van een prive release is hetzelfde als in een groep. Echter zal het verslag dieper gaan omdat het alleen over jou gaat. Ik kan specifiek naar zaken kijken waar je tegenaan loopt op dit moment. Veel is mogelijk. De investering van een prive release voor zowel kids als voor volwassene is 50 euro EXCL BTW Wil je een prive sessie aanvragen? stuur dan een mail naar justdeborah@outlook.com
Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.