Wil je elke dag de Dagenergie in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan!Voeding heeft een grote invloed op hoe wij ons voelen. We kunnen denken dat we gezond eten, maar het kan heel goed zijn dat we net die dingen tot ons nemen die ons lichaam op een of andere manier niet goed kunnen verwerken. We kunnen daardoor essentiële vitamines en mineralen tekort hebben, of helemaal niet hebben.

Het aanvullen van deze vitamines en mineralen zijn daardoor van grote waarde. Echter, zijn de meeste "zuivere" supplementen overgenomen door grote farmaceutische bedrijven zoals Nestle en Monsanto. Zitten er additieven in die ons lichaam slecht kunnen verwerken waardoor we dus weer in de cirkel terecht komen van emotionele schommelingen.

Ik heb zelf vele wegen bewandeld op het gebied van voeding, beweging en supplementen. Al van jongs af aan heb ik eet-problemen gehad. Tot het moment dat het zo'n invloed had op mijn gezondheid dat ik me continu somber/mistig voelde ben ik het roer om gaan gooien

Samen met een ervaren orthomoleculaire voedingsdeskundige heb ik gekeken naar wat er nodig is. Daarnaast heb ik een zeer uitgebreid bloedonderzoek gedaan en heb ik uitgezocht welke supplementen voor mij en mijn lijf het beste opgenomen werd.

Sindsdien voel ik me gezonder, fitter. Ziet mijn huid er beter uit en heb ik geen last van hormonale schommelingen meer.

Met deze meiden werk ik samen op het gebied van gezondheid van het lichaam
Roxanne van Olst


Jong, ondernemend, eigenaar van gezondmetrox. Schrijfster van het boek Let's go healthy. En een zeer gedreven en ervaren orthomoleculair voedingsdeskundige.
Haar locatie is Haarlem maar werkt ook via ZOOM. Dus afstand hoeft geen probleem te zijn :)

Haar website -->

https://www.gezondmetrox.nlJosephien van den Brink


Oprichtster van NU puur op weg (geen website). Josephine doet het bloedonderzoek (neemt bloed af en na onderzoek krijg je een zeer uitgbereid verslag incl live/online uitleg incl adviezen). Geeft online informatie-avonden over oa; wat is gezonde voeding, het immuunsysteem, supplementen en de invloed van additieven. Je kunt Josephine bereiken via het telefoonnummer 06-30899812 of via email josephien.vandenbrink@gmail.com (kosten bloedonderzoek + uitgebreide uitleg en overzicht 175 euro incl BTW)


Evelien Simons


Zeer ervaren homeopaath die tussen de regels door kan lezen en de juiste vragen stelt. Ze houdt zich niet aan de opgelegde protocollen maar heeft een prachtige samenwerking van kennis en hart. Haar praktijk zit in Nijkerk maar ook via ZOOM is zij beschikbaar als reizen een probleem is. 
Haar website -->

https://homeopathienijkerk.nl

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.