Inspiring Pakket

 Soms heb je meer nodig. We kunnen nog zo hard aan onszelf blijven werken, maar op een bepaald niveau kom je gewoon niet verder. Dan heb je op een andere laag aanvulling nodig, zeker als het gaat om de laagjes van “het verdwenen ik”. Het zijn diepere lagen waar jouw ‘IK’ geen bodem kon vinden omdat het te weinig koestering heeft gehad of te weinig bescherming heeft gevoeld.

In dat geval kan Inspiring Homeopathie een mooie aanvulling zijn. Deze vorm van homeopathie brengt je weer in contact met je lichaam, geeft je weer grond onder je voeten en laat je weer contact maken met authentieke delen van jezelf die je lang geleden bent kwijtgeraakt.

Ik werk met een zogenaamd INCARNATIE PAKKET. Dat betekent dat ik met 3 van de 7 bestaande Inspiring middelen werk, namelijk:

  1. Saccharum officinale (zelfliefde)
  2. Lac Maternum (koestering)
  3. Vernix Caseosa (bescherming)

Een Incarnatie pakket houdt in dat we gaan kijken wat er nodig is op die lagen van het “verdwenen ik”. Op basis daarvan stel ik een behandelmethode in, waarbij je begint met deze vorm van homeopathie.

We werken laagje voor laagje, dus het kan zijn dat je bij het ene laagje langer bezig bent dan bij het andere. Omdat we werken met verschillende potenties (want elk laagje kent ook weer laagjes, om het lekker makkelijk te houden).

Hoe werkt het?

Het pakket biedt 1 volledig consult van 1 uur en elke 3 weken (wat later zelfs kan worden teruggebracht naar 6 weken) een consult van een half uur om te kijken hoe het gaat en of er aanpassingen nodig zijn.

Deze aanpak kan fijn zijn omdat je niet elke week je verhaal hoeft te doen en telkens weer teruggaat naar de bron van pijn. Je mag ervan uitgaan dat als je al zoveel hebt gedaan om ergens los van te komen, er meer nodig is op een totaal ander niveau en daarbij kan deze vorm van homeopathie helpend zijn.

Investering

Ik kan nooit zeggen hoe lang we bezig zijn. Dat kan een paar weken zijn, maar soms ook maanden. Daarom betaal je per keer. Zo houd je zelf de regie en het overzicht.

  • 1e consult 60 min = 75 euro
  • Vervolgconsulten van 30 minuten = 37,50 euro

Voor het maken van een afspraak gebruik je de online afsprakenplanner hieronder.

 

Plan een afspraak

Neem contact op

14 + 7 =