Kado

Wat uit het hart komt, kost geen moeite......

En hoe mooi is het als je iets kan geven vanuit dat hart wat tastbaar is? Of het nu voor de ander is of voor jezelf. Het is een gebaar vanuit onvoorwaardelijkheid. Een boodschap. Een hart onder de riem.


Je kunt kiezen uit een mooie rozenkwarts hart. Die voor de boodschap uitstraalt voor het herinneren van wat daar verborgen ligt.

Of een rozenkwarts Engel. Die voor mij de boodschap uitstraalt dat, waar je ook bent ik je leven, je nooit alleen bent en er altijd over je gewaakd wordt.Daarnaast zal ik een mooie, korte, speciaal voor jou of voor de ontvanger afgestemde boodschap maken. Handgeschreven op een mooi kaartje welke gemaakt is van natuurlijk materiaal 


Slider / kado
Jouw bijdrage is 22,22 euro. Dat is incl verzendkosten.Je kunt je bestelling doorgeven via justdeborah@outlook.com

Vermeld daarbij voor wie het is en waar het heen gestuurd mag worden. Laat me even weten, als het voor iemand anders is, of het anoniem is of dat ik je naam mag vermelden


De betaling loopt via een tikkie die ik je via de mail stuur :-)

Het verlangen

Download gratis mijn worksheet die een steuntje in de rug kan zijn om onderdrukte verlangens naar boven te halen. Met enkele simpele oefeningen kun je het “kind-verlangen" weer laten stromen en meer rust en ruimte creëren in je hart.