Money-mindset


Welke ideeën, meningen en overtuigingen heb jij op je geldverhaal zitten?

Dit onderwerp is zo verschrikkelijk breed, en het maakt niet uit of je weinig of juist veel geld in je leven ziet verschijnen, we hebben allemaal ons eigen ‘geldverhaal’.

In de afgelopen jaren ben ik in mijn verhaal gedoken en dat was een hele interessante reis! Mijn geldverhaal was opgebouwd uit meningen en overtuigingen die ik vanuit mijn jeugd heb meegekregen, ik kan je vertellen dat was een heel complex verhaal. Voor mij is wel duidelijk geworden dat ik niet met een goed of fout verhaal te maken had, maar dat ik er geen eigen verhaal op los kon laten. Dat verhaal wordt elke dag duidelijker, en er gaat een wereld voor me open.


Wat is jouw geldverhaal?

Ben jij je bewust van jouw geldverhaal?

Of draag je het geldverhaal van anderen met je mee?

Wil jij je bewust worden van jouw eigen verhaal of op zoek gaan hiernaar, neem dan even contact met me op. We gaan samen de complexe wereld verkennen van jouw verhaal en er een mooi positief eindverhaal van creëren!Stappenplan

De 15 stappen om te starten met FutureAdPro.

1. Registreer je via de link van jouw sponsor.
Meestal is dat diegene die je in aanraking brengt met het Futurenetwerk je sponsor of diegene die voor jou het beste voelt. Als je mij als sponsor wilt registreer jij je dan met deze link. Met mij als sponsor heb je iemand die je kan helpen met het starten van FutureAdPro wordt je onderdeel van het snelst groeiende team van Nederland. Een levendige community waar je veel mogelijkheden en info vindt voor het creëren van een passief inkomen met maar 5 minuten klikken per dag.

Check bij registratie goed of mijn naam genoemd wordt als sponsor. Zo niet: ANNULEER dan! Anders kom je in een vreemd team ergens in de wereld! Begin opnieuw met een ander emailadres en gebruikersnaam en doorloop de stappen nog een keer. Kom je niet verder neem even contact met me op dan loods ik je er doorheen.

NB. Als jij je eenmaal hebt geregistreerd met de link van je sponsor kan je dit niet meer wijzigen. En als de sponsor niet overeenkomt met wie jij wil dan is dat onomkeerbaar. Je komt dan random bij iemand in het team en mist dan een aanspreekpunt, samen creëren is toch veel fijner dan alleen!
Nadat je de bevestigingsmail van Futurenet ontvangen hebt en bevestigd kun je verder. Dit kan soms een paar minuten duren. Zodra je jouw e-mail hebt bevestigd kun je aan de slag!


2. Download de app FutureNet Cloud op je telefoon.
Log 1 x in want deze app heb je nodig om te kunnen klikken op de advertenties.
NB: de app heb je alleen maar nodig om te kunnen STARTEN met klikken.
Niet om IN te klikken.

Na de download, log je in via https://adpro.futurenet.club om te starten met klikken om je te kwalificeren voor 24 uur.


3. Log in op www.futurenet.club.
Klik rechtsboven op het dollarteken: $.


4. En dan klik op “$ Back Office”


5. Kies voor de middelste afbeelding “Future Adpro”
nieuwetijdsinkomen

6. Log in met e-mailadres en wachtwoord

7. Nu kom je in het dashboard van je Adpro account

8. Klik op het eerste plaatje “mijn adpacks”


9. Klik rechtsboven op “koop nieuwe adpacks”

10. Je hebt nog geen geld in je online account dus ga naar “koop meer adpacks”


11. * Vul hier het aantal adpacks in dat je wil aanschaffen (á $50)

12. **Kies nu je betaalwijze.
Kies voor Sofort. Dat werkt het snelste wanneer je geen bitcoins hebt. Sofort is de duitse Ideal. En via de bank overschrijven duurt een week met meer (bankkosten). Een andere veilige en fijne optie is via Neteller, voor meer info hierover klik hier of neem contact met mij op.

13. *** Scroll dan helemaal naar beneden en klik op knop met het winkelwagentje en het woord “KOOP”.


14. Doorloop de stappen van jouw betaling via jouw gekozen betaalwijze.
Zodra dit verwerkt is verschijnt er in jouw dashboard bij het plaatje “mijn adpacks“ de hoeveelheid adpacks die je gekocht hebt.

15. Nu start je met 10 keer advertenties klikken om je te kwalificeren.
Rechts bovenin zie je “Bekijk ads” staan. Klik hierop en ga de tien advertenties bekijken. Er loopt een groene balk mee. Als die uitgelopen is ga je naar de volgende ad.

Nadat je er 10 geklikt hebt (5 minuten werk) staat er de datum van morgen met een nieuwe tijd. Vóór deze tijd moet je weer 10 advertenties bekeken hebben.

Heel veel succes, plezier en overvloed met jouw adpacks!