Online gesprek

Wil je graag een persoonlijk gesprek met mij? Gewoon omdat dat zo voelt? Omdat je behoefte hebt aan helderheid. Een luisterend oor. Inzicht in jezelf/situatie of  wat je motivatie ook is, dan is er altijd een mogelijkheid voor een online gesprek (via ZOOM). 

Hoe en Wat?

Je kunt mij een mail sturen door onderstaand contactformulier in de vullen met daarin de data en tijden die voor jou fijn zouden zijn om af te spreken. Of je maakt een afspraak via de ONLINE AGENDA

Wanneer we de afspraak gemaakt is, stuur ik jou een link naar de online omgeving. Ook als je nog nooit met ZOOM gewerkt hebt, is het heel simpel in te stellen (en gratis). Mocht het online evengoed nog een issue vormen dan is er altijd nog beeldbellen via whats app of lekker ouderwets telefonisch.

Investering

De duur van een ONLINE gesprek is ongeveer 1 uur
De investering is 75 euro

Plan een afspraak via de ONLINE PLANNER hieronder. (let op: de wachttijd is inmiddels opgelopen tot 4/5 weken, klik altijd gemiddeld 4 weken verder vanaf de datum dat je kijkt)

Wanneer een afspraak gemaakt is gelden de Algemene Voorwaarden voor het wijzigen cq annuleren. Annuleren kan tot 72 uur voor aanvang, daarna zijn er kosten aan verbonden. Voor meer informatie hierover zie ALGEMENE VOORWAARDEN op de site

Plan een afspraak

Neem contact op

11 + 8 =