Vanaf 1 december 2018 werk ik ook op basis van PGBNa jaren binnen de zorgsector voor mensen met een (licht) verstandelijk beperkt met (ernstige) gedragsproblematiek als (Persoonlijk) Begegeleider en Weerbaarheidstrainer te hebben gefungeerd, heb ik de overstap gemaakt om als ZZP'er aan de slag te gaan.

Iedereen heeft op zijn eigen manier begeleiding nodig.
Iedereen verstaat een ander "taal". 

Wat voor mij centraal staat is dat een ieder zijn of haar talenten en capaciteiten heeft en dat ik vanuit diverse methodes deze meer naar voren wil laten komen zodat er meer inzicht komt in het hoe en waarom.

Vaak genoeg worden we onbegrepen in het gedrag wat we laten zien. Worden er labels aangehangen en daar moet je het dan mee doen. Ik geloof dat dit gedrag eerder krachten zijn die op een andere manier kunnen worden ingezet als men kan zien wat de meerwaarde hiervan is. Om daar te komen zijn daar "dure" therapieen voor nodig of zelfs dan nog is niet alles van toepassing voor een persoon. Zoals ik het al eerder benoemde, spreken we allemaal een andere taal en sluit niet altijd alles aan bij jou. 

Door mijn ervaring binnen de zorg en in mijn praktijk combineer ik diverse methodes om voor jou meer helderheid te krijgen in jouw gedrag. Wanneer je gevoelig bent maar niet goed weet hoe je hier mee om moet kan dit soms een probleem worden voor jezelf en de buitenwereld. Ik kijk naar jou als persoon in zijn geheel. Dus niet naar het labeltje, maar naar wie jij bent. Wat jij nodig hebt en wat werkt voor jou. Om zo voor jou een volledig mogelijk pakket/behandeling te maken met voldoende handvaten en tools die jou ondersteunen om te leren omgaan met jouw gevoeligheid.

Ik wil mensen die het niet breed hebben, maar wel baat zouden hebben bij een behandeling of traject, de mogelijkheid geven om op een andere manier naar zichzelf te kijken. Om meer rust te creeren in hun hoofd en lijf en zo weer wat weerbaarder te worden.  

Ik wil mensen met een zorgindicatie de mogelijkheid bieden om zichzelf te gaan zien voor wie ze echt zijn, voorbij aan alle labels. 


Wat als er niets verkeerd is aan jou? Wat als er nooit iets verkeerd is geweest aan jou maar dat jij je gewoon heel onbegrepen hebt gevoeld?

Bars Class

Ben jij er ook zo aan toe om een hele andere realiteit voor jezelf te creƫren?
Lees meer

Opstellingsdagen

Opstellingen, ook wel bekend als familie opstellingen van Bert Hellinger....
Lees meer

Thema avonden

Tijdens een thema avond gaan we...
Lees meer

Energy Release

Een energy release is een energetische shift/release (op afstand) in jouw energie systeem.
Lees meer

Wil jij op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief