Relatie Boost

Relatie BoostWanneer jij (of de ander) aan het veranderen is, kan dat wat stagnatie brengen in de relatie. Of je merkt op dat jullie relaltie al een tijdje niet lekker loopt. Maar hoe nu verder?

Een Relatie Boost kan inzicht bieden

Wat houdt een Relatie Boost in?


Tijdens de sessie gaan we kijken wat er tussen jullie in staat. Of dat nou al aan het begin van de relatie is gekomen of er stiekem in is geslopen. Hoe dan ook is het duidelijk dat je elkaar even niet kunt vinden. Door gesprekken, inzichten en diverse methodes gaan we DAT wat het op dit moment minder goed mogelijk maakt om elkaar te bereiken zichtbaar maken en opruimen. We gaan jullie relatie weer een BOOST geven zodat de neuzen weer dezelfe kant op staan. 
Tijdens deze Boost krijg je tips en trucs mee die je kunt toepassen om van je relatie (weer) een gezonde, constructieven en rijkelijke relatie te maken.

Voor wie is de Relatie Boost?Voor iedereen die graag verandering wil aanbrengen in zijn/haar relatie maar niet weet hoe. Soms is het aanreiken van tools of inzichtelijk maken van het ongeziene zaken voldoende om er zelf verder mee aan de slag te gaan.


Investering?


250 euro  (dit is incl online ondersteuning)


De sessie heeft geen eindtijd. Het duurt zolang het duurt. We kijken wat er op dat moment nodig is. Wat jullie nodig hebben. Zo zit er geen druk achter en kan wellicht 1 sessie al voldoende zijn om zelf weer stappen te gaan maken. 

Meer info of het maken van een afspraak? Stuur een mail naar justdeborah@outlook.com