Traject persoonlijk

Wanneer je langdurig in de ziektewet zit (door bv een burn out ) of wanneer je enorm vastloopt in je werk of prive situatie en je lijkt er maar niet uit te komen, dan is het mogelijk om een bewustwordings traject te starten.

Tijdens dit traject gaan we alle oorzaken van jouw situatie van alle kanten belichten en vrij laten. Door middel van coachings sessies en bars/lichaamsprocessen halen we patronen, conclusies, verwachtingen en projecties los uit je systeem. Kijken we naar wat jouw lichaam echt nodig heeft en hoe jij beter leert luisteren naar de signalen van jouw lichaam.

Met de persoonlijke consulten maken we inzichtelijk wat er vraagt om verandering en leer je een groot scala aan tool om deze veranderingen door te voeren in je leven.

Het is een intensief proces waar je in gaat en na dit traject zal je op veel gebieden anders in het leven staan waardoor je beter je grenzen kunt aangeven, weten wat je wilt en wat bij je past. Je leven zal een heel andere wending krijgen na het volgen van dit traject.

Inhoud traject:

10x bars en/of lichaamsbewustzijn sessie van 1 uur
5 x 1,5 uur persoonlijk consult
Gehele traject online ondersteuning (dmv email en ZOOM).

Dit traject zal ondersteundend werken bij de volgende aspecten:
* Burn out
* Bored out
* Paniek en angstaanvallen
* Geen plezier meer in je leven/werk/relatie
* Conflictsituaties
* Moeite met grenzen aangeven (hoe daar mee om te gaan)
* Hooggevoeligheid
* Zielenopdracht

Kosten 1.150,- euro excl BTW

Dit traject is zowel voor particulieren als voor bedrijven (voor hun medewerkers) te starten
Vragen of aanmelden voor het traject, stuur mij een mail.