Traject persoonlijk

Wanneer je langdurig in de ziektewet zit (door bv een burn out ) of wanneer je enorm vastloopt in je werk of prive situatie,  of als je aan de slag wil gaan met trauma verwerkeing en je lijkt er maar niet uit te komen om de juiste begeleiding te vinden hierin, dan is het mogelijk om een traject te starten. 

Tijdens dit traject gaan we alle oorzaken van jouw situatie van alle kanten belichten. Waar loop je tegen aan. Wat heeft daar voor gezorgd? Welke patronen leef je nog na. We kunnen op allerlei mogelijke manieren gebruik maken van diverse (behandel) methodes om zo uiteindelijk tot de kern te komen om jouw leven (weer) in balans te krijgen. Het gaat hierin niet alleen om de psychische en emotionele kanten maar ook op het fysieke stuk. Lichaam en geest werken nauw met elkaar samen dus door hier goed naar te kijken wat JIJ nodig hebt kunnen we het plaatje uiteindelijk compleet maken. 

Het is een intensief proces waar je in gaat en na dit traject zal je op veel gebieden anders in het leven staan waardoor je beter je grenzen kunt aangeven, weten wat je wilt en wat bij je past. Je leven zal een heel andere wending krijgen na het volgen van dit traject.

Inhoud traject:

bars en/of lichaamsbewustzijn sessies van 1 uur
persoonlijke sessie (zowel online, per telefoon als persoonlijk) van 1,5 uur
Gehele traject (online) ondersteuning


Dit traject zal ondersteundend werken bij de volgende aspecten:

* Trauma
* Burn out
* Bored out
* Paniek en angstaanvallen
* Geen plezier meer in je leven/werk/relatie
* Conflictsituaties
* Moeite met grenzen aangeven (hoe daar mee om te gaan)
* Hooggevoeligheid

Wat kun je verwachten tijdens een traject?

* opstellingen
* meditatie
* visualisatie
* BARS
* inzicht in voeding (supplementen)
* beweging

Investering

Particulier -->  1.500,- euro excl BTW

Bedrijven --> offerte opvragen via justdeborah@outlook.com

* In het begin van dit traject zullen we om de week afspeken. Na ongeveer 2 maanden zullen de afspraken steeds verder uit elkaar gaan liggen. 
Het traject is maatwerk en niet iedereen heeft hetzelfde nodig. Daarom is er 1 vast tarief en zal het traject minimaal 6 maanden duren. 

** Het is voor bedrijven ook mogelijk om mij in te huren om meerdere medewerkers te begeleiden